tel: 070-2192700

facebook en Huurwoningen

Over 070 wonen

Wonen in regio Den Haag? Dat kan via 070 wonen

070 wonen is het makelaarskantoor dat jou kan helpen aan een nieuwe huurwoning in de regio haaglanden en omgeving.

Onze makelaars staan klaar om jou te helpen aan een nieuwe huurwoning. Geef jouw wensen door zodat wij wellicht een passende huurwoning voor jou kunnen vinden.

Wat zijn de voordelen

Wij screenen alle aanbieders van woningen voordat we deze op de markt brengen

Bezichtigingen zijn de gehele week mogelijk tussen 10.00 en 18.30

Juridisch goed opgesteld huurovereenkomst conform ROZ voorwaarden

Inschrijven via de website 070 wonen

Om je nog beter van dienst te kunnen zijn met een geheel naar jouw wensen geselecteerd aanbod van huurwoningen, vragen wij jou in te schrijven als woningzoekende. Aan de hand van jouw voorkeuren zijn wij in staat om naast het zichtbare aanbod op de website ook de objecten die nog online moeten komen vooraf aan jou toe te mailen. Het inschrijven via de website kost slechts 1 minuut. Wij kunnen jou ook helpen met de inschrijving, dit kan bij ons op kantoor.

Screening van de verhuurders

Alle verhuurders worden door ons gecontroleerd voordat wij woningen in de verhuur nemen. Zo wordt er onder andere door ons nagegaan of diegene daadwerkelijk eigenaar van de woning is en of de woning aan de juiste eisen voldoet.

Bezichtigingen van meerdere woningen

Indien je met werk krap in tijd zit zullen wij diverse woningen aan jou laten zien die aansluiten op jouw woonwensen in een tour. Op deze manier hoeven er geen aparte afspraken gemaakt te worden voor iedere woning en kun jij eventueel met ons mee rijden.