tel: 070-2192700

facebook en Huurwoningen

Snel huren

Wil je snel een woning huren, zie hieronder de stappen die gemaakt worden

Gefeliciteerd met je nieuwe woning!

Indien je op slag verliefd bent op een woning, wat wij zeker niet uitsluiten, kan dit proces in een etmaal geregeld zijn!

Ons aanbod van woningen wisselt veelvuldig en biedt voor ieder wat wils. Van een studio appartement in het hart van de stad of penthouse in Scheveningen tot familiehuis in de buitenwijken. Voor iedere woonwens hebben wij aanbod.

Om jou het snelst van dienst te zijn in het proces van goedkeuring bij een verhuurder vragen wij je de volgende documentatie aan te leveren;

Deze informatie zullen wij strikt vertrouwelijk behandelen, maar hebben wij wel nodig om jou als kandidaat goed te presenteren bij de eigenaar van de huurwoning.

Het kan zijn dat dit afwijkend is op verzoek van de verhuurder, indien je een woning naar wens ziet en je stuurt alle documentatie door zal het des te sneller zijn dat wij alles voor je in orde kunnen maken.

Na het bereiken van een overeenkomst met de verhuurder zullen we alle afspraken die wij namens jou hebben gemaakt vastleggen in de huurovereenkomst. Als de betalingen binnen zijn en de contracten getekend zullen de sleutels aan je worden overhandigd en heb jij toegang tot jouw nieuwe woning,. Gefeliciteerd en veel woonplezier!